VOOR 15 UUR BESTELD DEZELFDE DAG VERZONDEN!!

Home » KLEDINGMAAT BEREKENEN

De kleding van Angels Wings komt o.a uit Nepal maar ook uit diverse Europese landen. 

De maten zijn in veel landen anders dan in Nederland.

 Sommige maten vallen klein uit en sommige maten vallen groot uit.

Daarom meet ik elk artikel op en zoek daarbij voor jou de Nederlandse maat die je normaal in de winkel vindt en dus ook in mijn webshop.

Dit scheelt jou een heel gezoek naar de juiste maat voor jou.

Ik meet naar aanleiding van de Nederlandse maten in een tabel die wordt gebruikt in Nederland in de meeste webshop en winkels.

 

Als je een artikel bij mij besteld kan het zijn dat op het kaartje van het artikel staat een xl terwijl je normaal een XXL hebt of juist een grotere maat.

Dit zijn de maten die ze gebruiken in het buitenland. De maat in de webshop is de goede en Nederlandse maat voor jou.

Ieder figuur is anders. Hou rekening met bv een grote cup of een buikje. Hierdoor kan een kledingstuk anders vallen, hou er ook rekening mee dat de lengte dan ook korter wordt.

Bij sommige foto s staat er een model bij. Ga er niet vanuit dat de lengte ook zo bij jou valt. Meet altijd even bij jezelf na!

 

Er zijn ook kledingstukken heb met  free size. Dit houdt in vrije maat.

Deze kledingstukken  meet ik ook op en zoek hierbij de juiste maat . Op mijn website staat dan geschikt voor maat 36 tot 46. Dit houdt in dat het artikel geschikt is voor maat 36,38,40,42,44,46. Meet ook altijd even de lengte op op teleurstelling te voorkomen.

 

Heb je vragen of twijfels over een artikel met maat twijfel dan niet om contact met mij op te nemen.  Of wil je graag andere informatie laat het me horen ik help je graag verder. Hieronder de maattabel die ik als richtlijn gebruik.

Groetjes Herma